[vc_row row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" css_animation=""][vc_column width="1/2"][vc_column_text] COTSWOLDS BARN CONVERSION [/vc_column_text][social_share show_share_icon="yes"][vc_empty_space height="20px"][vc_column_text]This barn is a typical period Cotswold cow shed. It is proposed to convert this now redundant barn to residential use and to ensure the long-term preservation of this beautiful edifice. In considering this...

[vc_row row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" css_animation=""][vc_column width="1/2"][vc_column_text] GEORGIAN HOUSE RESTORATION, WYNDHAM STREET [/vc_column_text][vc_empty_space height="20px"][vc_column_text]This typical London townhouse had been converted to flats and suffered from neglect. None the less a large part of the historic fabric remained unaltered. The brief was to return the building...

[vc_row row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" css_animation=""][vc_column width="1/2"][vc_column_text] Renovation and conversion of a Georgian warehouse St.Michaels Street [/vc_column_text][vc_empty_space height="20px"][vc_column_text]GRAND DESIGNS BEST CONVERSION 2009 The brief was to convert this part of a late Georgian warehouse into a three-bedroom apartment with separate office. Our strategy has been to restore the...

[vc_row row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" css_animation=""][vc_column width="1/2"][vc_column_text] SHOULDHAM STREET [/vc_column_text][vc_empty_space height="20px"][vc_column_text]This is a timber extension to a listed Georgian townhouse. The house is a typical example of a defined typology, so we wanted to keep this intervention reversible. [/vc_column_text][vc_empty_space height="40px"][vc_column_text]Space was limited and all materials had to...