[vc_row row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" css_animation=""][vc_column][vc_column_text] SUDBURY HILL HOUSING [/vc_column_text][vc_empty_space height="20px"][vc_column_text]This back land site is located behind a suburban parade of shops and is overlooked on all sides. Access is from the East. From here the terrain drops off by about two meters. We developed...

[vc_row row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" css_animation=""][vc_column][vc_column_text] CONCRETE HOUSE [/vc_column_text][vc_empty_space height="20px"][vc_column_text]This new shop house sits on a prominent site in Camden. It is on the end of block and overlooks the Canal to the South. It has lain derelict for years. [/vc_column_text][vc_empty_space height="40px"][vc_column_text]The design picks up the...

Fusce lacinia eleifend maximus. Sed fringilla quam elit, vitae ornare ante viverra ac. Ut molestie tortor sit amet elit dictum, id facilisis diam suscipit. Nullam vitae porta massa. Praesent vitae mattis lorem, feugiat ultricies risus. Mauris ex magna, egestas venenatis volutpat vel, tempus non arcu....

[vc_row row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" css_animation=""][vc_column width="1/2"][vc_column_text] ELMSWELL AFFORDABLE HOUSING Shortlisted Competition 2005 [/vc_column_text][vc_empty_space height="20px"][vc_column_text]On the strength of our submission of interest in a contemporary re-interpretation of British vernacular architecture, we were shortlisted for a social housing development in the Suffolk village of Elmswell. [/vc_column_text][vc_empty_space height="40px"][vc_column_text]The brief...

[vc_row row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" css_animation=""][vc_column width="1/2"][vc_column_text] MILTON KEYNES - EUROPAN 2005 [/vc_column_text][vc_empty_space height="20px"][vc_column_text]We used the sloping topography to combine two different types of dwelling on one plot, each with a separate entrance at either side. At the lower level, entered from the south, a...

[vc_row row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" css_animation=""][vc_column width="1/2"][vc_column_text] HOUSING AT THE GROVE EALING [/vc_column_text][vc_empty_space height="20px"][vc_column_text]The point of departure is to respect the privacy of the neighbours both to the north and south and to arrange the buildings so that each unit overlooks an individual courtyard/garden. All the...

[vc_row row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" css_animation=""][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" css_animation=""][vc_column width="1/2"][vc_column_text] ATLANTIC COLLEGE STUDENT HOUSING [/vc_column_text][vc_empty_space height="20px"][vc_column_text]Atlantic College is a small school in southwestern Wales which enjoys a wonderful seaside location nestled close to historic St. Donat's Castle. In 2004 the school...

[vc_row row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" css_animation=""][vc_column width="1/2"][vc_column_text] COURTYARD HOUSING IN NORTH LONDON [/vc_column_text][vc_empty_space height="20px"][vc_column_text]An elegant Rubik's Cube which extracts the maximum dividend from the site. At ground level four two-bedroom courtyard houses - two slim, two fat - interlock around a central courtyard, with cars...