This site in suburban London is set away from the street and all the surrounding properties overlook it. Ensuring privacy is most critical. Our response has been to work with a low and inward looking courtyard arrangement. This offers the greatest privacy, both visually and...

Fusce lacinia eleifend maximus. Sed fringilla quam elit, vitae ornare ante viverra ac. Ut molestie tortor sit amet elit dictum, id facilisis diam suscipit. Nullam vitae porta massa. Praesent vitae mattis lorem, feugiat ultricies risus. Mauris ex magna, egestas venenatis volutpat vel, tempus non arcu....

[vc_row row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" css_animation=""][vc_column width="1/2"][vc_column_text] ELMSWELL AFFORDABLE HOUSING Shortlisted Competition 2005 [/vc_column_text][vc_empty_space height="20px"][vc_column_text]On the strength of our submission of interest in a contemporary re-interpretation of British vernacular architecture, we were shortlisted for a social housing development in the Suffolk village of Elmswell. [/vc_column_text][vc_empty_space height="40px"][vc_column_text]The brief...

[vc_row row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" css_animation=""][vc_column width="1/2"][vc_column_text] MILTON KEYNES - EUROPAN 2005 [/vc_column_text][vc_empty_space height="20px"][vc_column_text]We used the sloping topography to combine two different types of dwelling on one plot, each with a separate entrance at either side. At the lower level, entered from the south, a...

[vc_row row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" css_animation=""][vc_column width="1/2"][vc_column_text] HOUSING AT THE GROVE EALING [/vc_column_text][vc_empty_space height="20px"][vc_column_text]The point of departure is to respect the privacy of the neighbours both to the north and south and to arrange the buildings so that each unit overlooks an individual courtyard/garden. All the...

[vc_row row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" css_animation=""][vc_column width="1/2"][vc_column_text] KULTURFORUM WESTFAHLEN competition 2003 [/vc_column_text][vc_empty_space height="20px"][vc_column_text]The city of Munster staged an international design competition to provide designs for approximately 20,0000 m2 of cultural facilities sited within an existing municipal park. The size of such a collection of buildings would...

[vc_row row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" css_animation=""][vc_column width="1/2"][vc_column_text] COURTYARD HOUSING IN NORTH LONDON [/vc_column_text][vc_empty_space height="20px"][vc_column_text]An elegant Rubik's Cube which extracts the maximum dividend from the site. At ground level four two-bedroom courtyard houses - two slim, two fat - interlock around a central courtyard, with cars...

[vc_row row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" css_animation=""][vc_column width="1/2"][vc_column_text] GOSPORT MARINA [/vc_column_text][vc_empty_space height="20px"][vc_column_text]The competition was for a for a sailing marina with facilities to include a harbour master’s control room/office, private clubrooms, a public restaurant, wash and laundry facilities. [/vc_column_text][vc_empty_space height="40px"][vc_column_text]The site was on a peninsular with good...